0

Fizetés és kiszállítás

Szállítás

Az általunk visszaigazolt termékeket 2-15 munkanapon belül tudjuk a megrendelés során megadott szállítási címre küldeni. Amennyiben egy termék valamilyen okból nem szállítható, erről a megrendelést követően visszaigazolást küldünk, melyben tájékoztatjuk, hogy mikorra tudnánk azt leszállítani, ez esetben Ön dönt, hogy fenntartja-e rendelését, vagy eláll a vásárlástól.

A számlázási illetve szállítási cím lehet eltérő, ezt a szállítás előtt a megrendeléssel vagy a visszaigazolás megküldése után, de még a kiszállítás előtt írásban szükséges jelezni. 

A weboldalon feltüntetett árak a szállítás költségét nem tartalmazzák. Az alábbiakban feltüntetett szállítási költséget kizárólag Magyarország területére érvényesek. 

Tájékoztatjuk vevőinket, hogy kizárólag Magyarország területére vonatkozóan tudjuk a szállítási feltételek szerinti kiszállítást vállalni. Amennyiben Ön az Európai Unió más tagállamából vagy attól eltérő, harmadik államból (továbbiakban: külföld) kíván honlapunkon keresztül vásárolni, úgy a terméket a weboldalon feltüntetett áron, ott írt fizetési módokkal vásárolhatja meg azzal, hogy a termék kiszállítása vonatkozásában partnereink csak Magyarország területén található szállítási címre vállalnak kiszállítást. Így amennyiben Ön külföldről vásárol, és nem jelöl meg magyarországi szállítási címet, úgy abban az esetben Önnek szállító partnerünk logisztikai központjában (Csomagpont Logisztika Kft., 1067 Budapest, Szondi utca 15., vagy 1119 Budapest, Fehérvári út 65.) van lehetősége az áru átvételére.

Kedvezmény

15.000 Ft feletti rendelés esetén ingyenesen otthonába szállítjuk a megrendelt termékeket! Egyéb kedvezmény igénybevétele esetén a tényleges kedvezménnyel csökkentett vásárlási értéket vesszük figyelembe. 

Díjak

Csomagjainkat a Csomagpont Logisztika Kft. (www.csomagpont.com) partnereként a velük szerződésben lévő futárszolgálatokkal szállíttatjuk.


Árak csomagonként, az alábbi táblázatban feltüntetett áron, Ft-ban értendőek.

Alapdíjak (Az alábbi tarifák bruttó árak, a 27% áfát tartalmazzák.)

Csomagsúly

Bruttó csomagköltség (ft)

0,1-2 kg

1 050

2,1-5 kg

1 300

5,1-15 kg

1 600

15,1-30 kg

2 200

30,1-40 kg

3 500

40 kg felett 

12 000

Utánvét költsége 

+600 Ft

Csomagautomatákra rendelhető csomagok méretei a becsomagolást követően nem haladhatják meg az 50x31x35 cm-t és a 20 kg-ot. Az áru értéke és az árufizetés (utánvétel) összege maximum 200.000 Ft lehet.

Kérjük nézzen utána az átvételi pont nyitvatartásának és a fizetési lehetőségeknek.

Az üzletünkben történő átvétel természetesen ingyenes.


Egyedi szállítási módok miatt keresse ügyfélszolgálatunkat! 

Ha ragaszkodik ahhoz, hogy a GLS futárszolgálattal küldjük a csomagot, kérjük jelezze a megjegyzés rovatban!
Fizetési módok 


Online bankkártya (Paylike)

A rendelésed leadásakor Önnek a Paylike rendszerén keresztül Lehetősége van online fizetésre bankkártyával. A Rendszerben Visa, Mastercard, Meistro bankkártyákkal fizethet. Ezen kívül lehetősége van a számla kiegyenlítésére Apple pay, vagy Google pay igénybevételével is. 

A biztonságosabb tranzakciók érdekében fizetési ablakunkhoz 3-D Secure szolgáltatást biztosítunk. 

 

Utánvét 

Házhozszállítás, vagy GLS CsomagPontra történő szállítás esetén a megrendelt termék(ek) ellenértékét a csomag átvételekor a futárnál készpénzben, vagy bankkártyával, a GLS CsomagPonton pedig készpénzben, illetve a külön megjelölt helyeken bankkártyával is kiegyenlítheti.


Értékhatártól függetlenül, az utánvétes fizetési móddal kért házhozszállítás vagy GLS CsomagPontra történő szállítás esetén bruttó 420 Ft-ot számolunk fel utánvét kezelési költségként.


Banki átutalás (előre utalás)

A rendelésed leadását követően elektronikus számlát állítunk ki és elküldjük a megadott email címre. 

Ha Ön a banki előre utalásos fizetési módot választja, akkor a megrendelését visszaigazoló e-mailben megadjuk Önnek az átutaláshoz szükséges információkat. 

Ön ezután elutalja a fizetendő összeget (megrendelt termékek értéke + szállítási díj) bankszámlánkra és amint ez megérkezik (amiről szintén e-mailben értesítjük), eljuttatjuk Önhöz a csomagot a rendelés során kiválasztott módon. Az általunk vállalt szállítási határidő a pénz bankszámlánkra való megérkezésétől számítódik. 

Kérjük, hogy az átutalással feltétlenül várja meg a megrendelés visszaigazolását.


Fontos, hogy a közleményben tüntesse fel a számla sorszámát és a rendelés számot!


A feltüntetett információk és árak változtatásának jogát fenntartjuk!